Ми допомагаємо дітям з інвалідністю стати самостійними

понеділок, 14 травня 2018 р.

Соціальне замовлення: конспект вигод і план дій для депутатів і посадовців міськради

В.Панько, А.Крупник, Г.Дикий, О.Сахарова,  В.Кошель, О.Турій
У понеділок 14 травня у великій залі Білоцерківської міськради зібралась невелика група депутатів (В.Кошель, І.Гейло і О.Шевченко) та посадовців з різних служб та установ міськради, дотичних до надання соціальних послуг населенню Білої Церкви.Проте, трохи більше 20 слухачів семінару про соціальне замовлення від Андрія Крупника не пошкодували про дві години спілкування з відомим науковцем і викладачем Одеського регіонального інституту управління Національної академії управління при Президентові України і в той же час практиком, автором численних інновацій у соціальній сфері, директором Одеського інституту соціальних технологій.
"Я вперше у Білій Церкві, давно мріяв сюди потрапити, і ось з'явилась така нагода - на запрошення Товариства "Аюрведа" - допомогти вам піднятися на новий рівень соціальної солідарності всієї громади, взаємини влади з активними і адекватними громадянами. Ще одне  завдання - допомогти адекватним людям стати активними".
Одним із зацікавлених слухачів став міський голова А.Дикий. Але не лише для нього прозвучали слова А.Крупника: "Я знаю принаймні 5 причин, чому влада має бути зацікавленою у впровадженні соцзамовлення.
В.Панько, А.Крупник, О.Сахарова
1. Це престижно. Сьогодні цивілізовані люди вже не сприймають керівників, які не вміють/хочуть/люблять спілкуватися з громадськістю.
2. Відкрита і доступна влада стає суспільно легітимною. Коли громада визнає владу своєю.
3. Це джерело додаткових ресурсів.
4. Тісна співпраця з громадськими організаціями - представниками цільових груп, дозволяє владі краще знати і розуміти проблеми у цих групах.
5. Співпраця з тими, хто висловлює свої думки, пропозиції дає можливість владі розділити з ними відповідальність за долю цього міста, рішення, які приймаються. Це солідарна відповідальність." 

Також у цей день відбулась і прес-конференція для місцевих ЗМІ. Сподіваємося, ви зможете познайомитися з матеріалами журналістів у пресі чи на Інтернет-ресурсі "БЦТБ".
Нагадаємо, що проект здійснюється за сприяння Фонду підтримки демократії Посольства США в Україні.
Андрій Крупник, експерт-косультант
Валерій Панько, керівник проекту


Г.Дикий, А.Крупник
А.Крупник, Г.Дикий-міський голова Білої Церкви

Слухачі семінару
А.Крупник

І.Гейло, А.Крупник
Слухачі семінару





Немає коментарів: