Ми допомагаємо дітям з інвалідністю стати самостійними

понеділок, 7 травня 2018 р.

Матеріали до Круглого столу "ШЛЯХИ ВПРОВАДЖЕННЯ МЕХАНІЗМУ СОЦІАЛЬНОГО ЗАМОВЛЕННЯ У БIЛIЙ ЦEРКВI"

Анонсований проект щодо впровадження соціального замовлення невпинно рухається до успіху.
Експертом-консультантом Крупником А.С. вже підготовлений для обговорення, внесення змін та доповнень проект Положення про соціальне замовлення, який буде розглянутий на Круглому столі 15 травня з 14.00 до 16.00 у приміщенні Агенції стратегічного розвитку Бiлої Цeркви (готель «Центральний», бул. Олександрійський, 15).
Подаємо на ознайомлення текст проекту Положення і додатків до нього. Просимо висловити свої зауваження, пропозиції чи репліки по суті. Це може бути коментар до публікації на цій сторінці, або надішліть листа на адресу aurveda.bc@gmail.com.
Ваші думки будуть оприлюднені на Круглому столі, а також враховані при формуванні остаточного подання проекту Положення на розгляд депутатів міської ради.

Подаємо документи для завантаження: 
Проект Положення соцзамовлення
Програма Круглого столу

Круглий стіл буде проведений в рамках проекту "Нова якість соціальних послуг через впровадження механізму соціального замовлення у Білій Церкві та Київській області", який виконує Білоцерківське міське товариство дітей-інвалідів та їх батьків «Аюрведа» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Немає коментарів: