Ми допомагаємо дітям з інвалідністю стати самостійними

понеділок, 3 грудня 2018 р.

Дві новини про соцзамовлення під кінець осені!

Першою стало затвердження депутатами міськради Програми розв'язання пріоритетних соціальних проблем міста Біла Церква у 2019 році з використанням механізму соціального замовлення.

Вже можемо приступати до підготовки наступних кроків, з упевненістю, що бюджетні кошти на соціальне замовлення заплановані та будуть вчасно виділені.

А роботи багато: за дуже невеликий проміжок часу разом з міським головою та нашими надійними партнерами депутатами міськради І.Гейло та А.Королем маємо опрацювати наступні дії, які мають увійти у відповідне розпорядження міського голови. У тому числі й визначитися зі складом конкурсної комісії, яка ще у грудні має зібратися хоча б для ознайомлення із завданнями, регламентом тощо.

Друга новина також приємна: запланований тренінг з підготовки проектів на конкурс соціального замовлення успішно відбувся.
Його учасниками стали 28 представників організацій громадянського суспільства, освітніх закладів, органів місцевої влади. Чи не вперше у заходах з упровадження соціального замовлення взяла потужна група представників місцевих ОСББ.
Тренінг відбувся в рамках проекту "Нова якість соціальних послуг через впровадження механізму соціального замовлення у Білій Церкві та Київській області", який виконує Білоцерківське міське товариство дітей-інвалідів та їх батьків «Аюрведа» разом з партнерами та за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Сподіваємося, що на майбутній конкурс соціального замовлення будуть підготовлені й подані якісні та дуже актуальні проекти, виконання яких стане певною віхою у розвитку нашого міста і загалом громадянського суспільства.

Немає коментарів: