Ми допомагаємо дітям з інвалідністю стати самостійними

понеділок, 14 січня 2019 р.

Чи виконає Білоцерківський міський голова Г.Дикий свій обов'язок?

У попередньому матеріалі ми вже згадували, що соціальне замовлення у Білій Церкві знаходиться у поперечному шпагаті. Тобто, не рухається, бо на той час не було ключового рішення  про виділення бюджетних коштів.
На сьогодні гроші, хоч і з великим скрипом,  лише 100 тисяч гривень замість 900 тисяч, – депутати міськради таки затвердили в бюджеті міста. І на цьому етапі виявилося, що соціальне замовлення наштовхнулося на міцну чиновницьку стіну. Таке враження, що хтось вирішив поховати у зародку цей механізм вирішення пріоритетних проблем територіальних громад в умовах децентралізації та обмеженості бюджетних ресурсів. Ми здогадуємося хто, але ще не маємо достатньо інформації.
До честі наших партнерів  депутатів міськради А.Короля та І.Гейла, вони не склали ручки і активно діють. Подаємо відео короткого, але змістовного виступу А.Короля на сесії міськради від 10 січня 2019 року.
Сьогодні бути чи не бути соціальному замовленню у Білій Церкві  повністю залежить ВИКЛЮЧНО від міського голови Геннадія Дикого, а саме  чи видасть він два розпорядження: про створення конкурсної комісії та про оголошення конкурсу соціальних проектів. 
Зі свого боку проекти цих документів ми підготували і направили міському голові.
Якщо переможе добра воля  допоможемо чиновникам у проведенні конкурсу.

Немає коментарів: