Ми допомагаємо дітям з інвалідністю стати самостійними

пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

9 лютого відбулося третє засідання робочої групи громадських організацій інвалідів

9 лютого відбулося третє засідання робочої групи громадських організацій інвалідів, що підписали Меморандум про співпрацю у сфері захисту прав людей з інвалідністю у Білій Церкві, з розробки Стратегічного плану розвитку центру «Шанс».
На засіданні робочої групи обговорили та затвертили пропозиції, щодо створення програм в не відремонтованих приміщеннях центру «Шанс».
Також, відбулося спільне засідання учасників робочої групи громадських організацій інвалідів та адміністрацією центру «Шанс». Стратегічний план розвитку реабілітаційного центру «Шанс» представила директор - Богатиренко Юлія Вікторівна. Учасники робочої групи висловили свої пропозиції та зауваження до Стратегічного плану розвитку реабілітаційного центру «Шанс». Обговорення пройшло констуктивно.
Адміністрації центру «Шанс» були представлені програми товариства «Аюрведа».
Адміністрація центру «Шанс» висловила свої зауваження та пропозиції які були враховані. Кінцева версія програм товариства «Аюрведа» публікується на блозі окремо.
Ми продовжуємо працювати над розробкою програм товариства «Аюрведа» та Стратегічним планом розвитку реабілітаційного центру «Шанс».











Пропозиції та зауваження надсилайте на адресу: aurveda.bc@gmail.com

Немає коментарів: